Какво предлагаме?

За да осигурим пълното удобство и комфорт за нашите гости, ние се стремим към предоставяне на пълен набор от услуги, които да допринесат за едно незабравимо преживяване.

swimming-pool

Плувен басейн

Всяка една от нашите вили разполага с външен плувен басейн. А всеки басейн от своя страна, разполага с част обособена с хидромасажни дюзи (джакузи). Басейните към нашите вилите са разположени в пряко близост до къщата, сред приятни летни градинки, подходящи за припек и следобеден коктейл. Нашите Пихо вили разполагат със самостоятелен плувен басейн със система за отопление, както и система създаваща усещане за плуване срещу течението, подходяща за хора предпочитащи интензивно плуване. Пихо къщите имат индивидуално джакузи с широк набор от хидромасажни дюзи.

wi-fi

Wi-Fi

Всяка от нашите къщи разполага със самостоятелен Wi-Fi интернет и цифрова телевизия. Нашите гости ще имат възможността спокойно да работят от вкъщи, сред прохладната обстановка на морския бриз и успокояващата гледка на залив Арапя.

kitchen

Оборудвана кухня

Нашите кухни са напълно оборудвани за спокойния и вкусен престой на нашите гости. Всеки, който предпочита уюта и топлината от домашно сготвената храна би имал възможността да си я приготви. Всяка от нашите кухни разполага с:

  • Хладилник
  • Готварска печка
  • Котлони
  • Тостер
  • Кафе машина
  • Абсорбатор
  • Домакинска посуда (чинии, чаши, прибори, тигани и т.н.)
solitude

Уединение

В несигурните и бързо изменящи се времена, в които се намираме, комплекс Cabo Villas се стреми към осигуряването на един по-безопасен, чист и устойчив начин за почивка. Уединението и уюта на нашите гости са от първостепенно значение за нас, за това се стремим към пълното им осъществяване. Нашите гости имат свободата да разполагат с цялото пространство на своята самостоятелно наета вила. Обитателите на Cabo Villas разполагат с възможността по всяко време да се насладят на усамотеното лично пространство, което тяхната конкретна вила предлага.

minibar

Минимаркет

Всяка една от нашите къщи разполага с минимаркет, съдържанието на който е на пълно разположение на нашите гости по всяко време на денонощието. Идеята за нашия минимаркет дойде от желанието да предоставяме ексклузивен вид услуга, която да улесни и подпомогне максимално удобството на нашите гости. За разлика от стандартния хотелски минибар, нашия минимаркет се стреми да улесни гости ни в момент на недостиг, а не да се възползва от тяхната ситуация. Затова и Минимаркет Cabo е просто допълнение към нашето портфолио от услуги. Нашият Минимаркет разполага с разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, както и хранителни продукти от първа необходимост.

Направи резервация

Направете резервацията си за една по-комфортна почивка сега.