Общи условия за настаняване в Cabo Villas

Настаняването е след 15:00 ч.
Освобождаване на помещението е до 11:00 ч.

Регистрация и получаване на ключ за достъп до помещението се извършва от отговорно лице в Cabo Villas в уговерения от гостите час. Ранно настаняване е възможно при наличност и предварителна договорка.
Късно освобождаване е възможно при наличност с предварителна заявка към представително лице. При късно освобождаване на помещение, първият просрочен час подлежи на заплащане в размер на 10% от стойността на нощувката, вторият просрочен час – 50%, третият и повече часове на 100%, ако не са договорени други условия със собственик или друго отговорно лице.

Пушене:

Пушенето в помещенията е непрепоръчително; при установяване на нанесена щета се налага глоба в зависимост от себестойността и мащаба на щетите.

Домашни любимци:

Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка. Заплаща се такса от 15лв на ден за домашен любимец до 15кг. и 30лв. на ден за домашен любимец над 16кг.При настаняване гости придружени от своите домашни любимци, декларират запознаване с вътрешните правила на комплекса свързани с настаняване на домашни любимци.

Достъпност и сигурност:

Cabo Villas е комплекс от затворен тип, разполагащ с 24 часово видео наблюдение. Делкабо ООД не носи отговорност за инциденти и произшествия случили се на територията на комплекса по вина на гости и/или собственици на имот. Делкабо ООД ще съдейства с всички мерки за безпроблемното и благополучно разрешаване на възникнали спорни и неблагоприятни ситуации.
Достъпът на територията на комплекса е контролиран посредством пропускателен режим. Паркингът за гости настанени в имот управляван от Делкабо ООД е безплатен; предварителна резервация не е необходима.
Моля уведомете представител на Делкабо ООД в случай че пътувате със специализирано превозно средство или такова изискващо специално място и внимание.

Права и Задължения:

Делкабо ООД поема задължението да предостави на клиента в пълен размер заявените и заплатени от него услуги. Делкабо ООД се задължава да не променя цената на заплатените от клиента услуги, освен в изключителни случаи, когато това е икономически обосновано. Когато клиентът прави резервация, встъпва в договорни отношения с Делкабо ООД и приема общите условия. Клиентите, ползващи услугите на Делкабо ООД следва да бъдат
пълнолетни лица според българското законодателство – за яснота /навършили 18 (осемнадесет) години/. Деца се допускат единствено, в случай, че са придружени от родителите си или други законни представители. Гостите са длъжни да бъдат изключително внимателни и съобразителни през цялото време на престоя си в Cabo Villas, особено пребиваващите с деца. Представителите на къщата не носят отговорност за лица под 18 год. оставени без надзор.

Отговорност:

Собственикът или негов представител НЕ поема отговорност за:

  • Всяко физическо нараняване, болест, загуба, повреда, неудобство или допълнителни разходи, направени от страна на гостите и съпътстващите ги лица, независимо от причината;
  • Басейн – Гостите и клиентите на Cabo Villas са уведомени и встъпват в настоящите договорни отношения в пълното съзнание, че Cabo Villas и нейните служители не носят отговорност за наранявания на гостите до и в басейните на къщите. Гостите носят пълна отговорност за себе си и своите деца, когато използват или са около басейна.
  • Невъзможност на гостите да отседнат в къщата, поради възпрепятстващи обстоятелства от личен характер (отмяна на отпуска, загуба на документи и други);
  • При форсмажорни обстоятелства (непреодолима сила) – природни или стихийни бедствия (поройни дъждове, наводнения, снегонавявания, виелици, градушки, земетресения, свлачища и други); блокади (на пътища, граници и други), пожар, производствени аварии; войни и други; както и други събития извън контрола на собственика, които правят Cabo Villas опасна или неизползваема.

От всички гости и посетители на Cabo Villas се изисква да спазват приетите норми на поведение. Незаконни или неморални дейности като хазарт, употреба на наркотици, притежаване или използване на пиротехнически средства или опасни товари, както и притежаване или използване на огнестрелни оръжия и други оръжия са строго забранени.

Делкабо ООД не носи отговорност за загубени, забравени или откраднати вещи от стаите, трапезарията, както и за щети, причинени от трети лица. Делкабо ООД не носи отговорност за вреди, причинени от действия на трети лица.

Щети или Загуби:

Задължение на гостите е да се отнасят към имуществото на Делкабо ООД с грижата на добър стопанин. Собственикът или негов представител може да изиска от гостите да освободят къщата за гости незабавно, в случай на прекомерни или неприемливи загуби или повреди по всяко време на престоя в къщата, без право на обезщетение или възстановяване на платената сума. Нанесените щети или загуби по време на престоя в Cabo Villas се заплащат от гостите в пълен размер на пазарната цена.

Цени и Рекламации:

Всички цени, обявени в сайта на Cabo Villas, както и в e-mail съобщенията на комплекса, изпратени до клиента, са в български лева с включени ДДС и туристически данък. В някои случаи е възможно да са обвързани с други предложения, промоции и условия. При необходимост от допълнителна информация относно нашите предложения, екипът ни е на разположение. Разходите направени за допълнителни услуги не се калкулират в цената на резервацията и се заплащат допълнително на място в къщата. Суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги по вина на клиента, не се възстановяват.
Всички рекламации, свързани с качеството на заплатените услуги, трябва да бъдат предявени от клиента на място в къщата за отстраняване на слабостите. Предявяването се извършва в писмена форма. В случай, че претенциите не бъдат удовлетворени, клиентът следва да изиска от отговорно лице съставяне на протокол. В срок от 3 работни дни след съставянето му клиентът ще получи официалното становище по проблема от управата на къщата.

Ценоразпис сезон 06.2023-09.2023

*Пасота Апарт – 1 спалня – 385 лева на вечер

*Вила Кани – 2 спални – 550 лева на вечер

*Вила Лолайло – 2 спални – 550 лева на вечер

*Вила Макара – 3 спални – 770 лева на вечер

*Вила Кабо Лукс – 3 спални 1210 лева на вечер

Резервация и Гаранция:

Видове резервации:

Гарантирана
Негарантирана

Гарантирана резервация е тази, за която Делкабо ООД е получила частично или цялостно плащане, или валидна кредитна / дебитна карта, според условията на предоставената към клиента оферта. Гарантираната резервация е валидна до изтичане на деня за настаняване; в случай че гостът не се яви за настаняване до приключване на деня, резервацията се счита за „ неявил се“. Заплатени суми по резервации тип „неявил се“ не подлежат на възстановяване и ползване за бъдещо настаняване, с изключение на отделни случаи разгледани и потвърдени от страна на Делкабо ООД.
Негарантирана резервация е тази, за която Делкабо ООД не е получила гаранция под формата на плащане или валидна кредитна / дебитна карта. Негарантирани резервации са валидни, при налични помещения, до 18:00ч. в деня на настаняване. След 18:00ч. в деня на настаняване, Делкабо ООД има право да анулира резервацията и в случай на пристигане на клиента да предложи налично към момента помещение и цена.

Резервации се приемат директно на:
e-mail: reservations@cabovillas.bg
тел: +359 884 272 440; +359 889 455 668;

Според вида на избраната от клиента ценова политика, резервацията се гарантира с:

Ценова политика Standard – стойността на 50% от избраният пакет и вид настаняване се изисква за плащане до 3 дни след получаване на ценова оферта;

Ценова политика Flexible – предплащане не се изисква; резервацията се гарантира с валидна кредитна / дебитна карта; хотелът си запазва правото да авторизира стойността на първата нощувка по което и да е време след направа на резервацията;

Ценова политика Non Refundable – 100% предплащане за избраният пакет и вид настаняване се изисква до 3 дни след предоставена оферта.

Видове плащания:

Банков превод
Първа Инвестиционна Банка АД
IBAN: BG88FINV91501017474319
BIC: FINVBGSF
Делкабо ООД
Основание за плащане се посочват името и периода потвърдени от страна на клиента.

С дебитна / кредитна карта

При потвърдено от страна на клиента желание за безналично плащане с карта, на посочен от клиента емейл адрес, Делкабо ООД предоставя формуляр – „авторизационна бланка“. Клиентът следва да попълни маркираните в бланката данни, подписва формуляра и изпраща по електронен път към Делкабо ООД.
Делкабо ООД е длъжна да уведоми клиента в писмен вид и с копие от платежен документ, изпълняемостта на транзакцията.

Капацитети и видове настаняване:

Делкабо ООД предоставя настаняване в комплекс Cabo Villas. Видове помещения и максимален капацитет:

Къща Кабо – шестима възрастни;
Къща Кани – четирима възрастни;
Къща Лолайло – четирима възрастни;
Къща Макара – шестима възрастни;
Пасота Апарт – двама възрастни;

Всички лица над 11.99г се считат за възрастни, спрямо правилника в комплекс Cabo Villas. Обявените цени за настаняване са за редовни легла за даденото помещение. Доплащане за допълнително легло и настаняване над бройката на редовните легла се калкулира съгласно „Детска политика„

Детска политика:

Деца от 0 до 5,99г. се считат за бебе – настаняването е безплатно;
Дете от 6 до 11.99г. настанено на допълнително легло, заплаща 35% от цената на редовно легло за избраната оферта; второ дете настанено на допълнително легло е безплатно;
Деца над 12г. и възрастни настанени на допълнително легло, заплащат 70% от цената на редовно легло за избраната оферта.

Анулации:

Таксата дължима за анулирана резервация се определя от периода на резервацията, получаване на анулация и анулационната политика на избраната от клиента оферта.
Ценово ниво Standard и Flexible – при анулация получена до 18:00ч до 5 дни преди настаняване – без неустойка; при анулация получена по-късно от 5 дни преди настаняване или неявяване – авансово заплатената сума се задържа като неустойка.
Ценово ниво Non-Refundable – при анулация получена по което и да е време след получаване на потвърждението и извършване на плащане, авансово заплатената сума не подлежи на възстановяване или ползване за бъдеща резервация; резервации с non-refundable ценова политика не подлежат на смяна на период или имена.
Резервации с отстъпки и ранни записвания приемат анулационни и гаранционни условия на ценово нивo Non-Refundable.

В случай на предсрочно освобождаване на помещението, остатъчната сума по резервацията не подлежи на възстановяване или ползване за бъдещ период, а се задържа като неустойка. Заплатени суми по анулирани резервации, подлежащи на възстановяване към клиента се изплащат от Делкабо ООД под формата на „ваучер-заместител“ или се изплащат по начина по който са получени. Изплащането на суми към клиенти е в срок до 30 работни дни от датата на анулираната резервация.

Допълнителни Разпоредби:

Ако гостите планират да проведат събитие, като сватба или парти, което включва по-голям брой хора от легловия капацитет на Cabo Villas, или ако гостите възнамеряват да използват имота за цел, различна от почивка, са длъжни да ни информират за това в момента на резервацията си.

В случаи на нарушаване на обществения ред (силен шум и музика след 23:00 часа) и подаден сигнал към органите на реда, гостите поемат цялата отговорност по разрешаването на казуса. Ако бъдат наложени санкции, глоби, актове, фишове и други наказания, предвидени от българското законодателство от органите на реда, то те се покриват изцяло от гостите, в чието присъствие са установени нарушенията.

При попълване на резервацията, гостите се съгласяват, че са прочели тези условия, разбрали са ги и ги приемат без изключение и не могат да бъдат оспорвани.

Делкабо ООД си запазва правото да променя информацията в общите условия при настъпили промени в законите регламентиращи дейността ѝ.